Последните месеци със сигурност са най-трудните за принц Уилям и Кейт

...
Последните месеци със сигурност са най-трудните за принц Уилям и Кейт
Коментари Харесай

Честта, с която Чарлз удостои Уилям и Кейт

Последните месеци със сигурност са най-трудните за принц Уилям и Кейт Мидълтън. Онкологичната диагноза на принцесата на Уелс е повода от Коледа насам тя да е сложила на пауза своите кралски задължения. а брачният партньор и също излезе в насилствена отпуска, с цел да й бъде най-голямата опора по време на лекуването.
 Завръщането на принц Уилям - какъв е първият ангажимент след диагнозата на Кейт Мидълтън
Завръщането на принц Уилям - какъв е първият ангажимент след диагнозата на Кейт Мидълтън

Отсъства повече от плануваното

Тази седмица съпрузите означиха шестия рожден ден на най-малкото си дете - принц Луис. Междувременно те бяха удостоени и с нови трофеи персонално от крал Чарлз. Той назначи Кейт Мидълтън за 42-ия кралски сателит на Ордена на почетните спътници. На уеб страницата на кралския двор е посочено, че този медал, учреден от крал Джордж V през 1917 година, е " специфична премия, присъждана на тези, които имат огромен принос към изкуствата, науката, медицината или ръководството, траял дълъг интервал от време ".

С този жест на монарха принцесата на Уелс записа името си паралелно до тези на Елтън Джон, Джуди Денч, Стивън Хокинг, Ана Уинтън и Много други. Тя е и първата кралска персона, която получава призванието. Затова и нейното самопризнание може да се дефинира като в действителност историческо, считат от Time.
 Снимка 657794

Мотото на ордена е " в деяние правилен и в чест чист " за никого няма подозрение, че то изцяло се отнася за Кейт Мидълтън и нейната отдаденост към двореца. Освен това тя е приключила история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. А откогато е член на кралското семейство е патрон на няколко художествени организации, в това число Националната портретна изложба и Кралското фотографско сдружение. 

Съпругът на принц Уилям също не остана без нова купа, като по волята на татко си той бе разгласен за Велик магистър на Най-почетния медал на Бат. Той се дава за достойна военна и държавна работа.
 Снимка 654242

Това място остана празно когато Чарлз, който носеше тази купа от 1974 година, бе разгласен за крал незабавно след гибелта на Елизабет Втора. А в този момент най-логичното бе за негов правоприемник да бъде разгласен бъдещия английски крал, написа InStyle.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън желаят да отсрочат наследяването на трона - ето за какво
Отказаха ли се Уилям и Кейт от престола

Поне краткотрайно

Безспорно тези нови трофеи, които принц Уилям и Кейт Мидълтън прибавиха към сбирката си тъкмо тогава, когато са най-неактивни откъм кралски задължения, е едни значим жест към цялостния им принос, с който кралят желае да им вдъхне убеденост и да засвидетелства признателност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР